Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Nadrozměr - TopTrans

Šatní skříň ALBA II 250 cm

11 590 Kč 9 579 Kč bez DPH
Dostupnost: ? 2 - 3 týdny
Seznam přání Kód produktu: P81397

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Toto zboží je buď příliš rozměrné, nebo těžké. Doprava tohoto zboží bude realizována přepravcem za zpoplatněnou částku 300Kč.

Šatní skříň ALBA II 250 cm

Alba je prostorná posuvná šatní skříň, nabízející velký úložný prostor pro každodenní potřeby. Tato multifunkční šatní skříň je ideálním řešením pro uložení svrchního oblečení, každodenních šatů, lůžkovin a přikrývek, a může být umístěna v ložnici, předsíni nebo šatně. Skříň je vybavena prostornými policemi a kolejnicemi na ramínka, které vám pomohou s systematickým tříděním oblečení.


Horní police poslouží jako vynikající místo pro uložení kufrů nebo dalších věcí. Šatní skříň je k dispozici ve variantě s ozdobnými sloupky nebo bez nich (s možností vlastní montáže sloupkových tyčí), dává vám tak možnost přizpůsobit její vzhled podle vašich estetických preferencí.


Šatní skříň je vybavena systémem posuvných dveří, který maximalizuje úsporu prostoru, a kovovým vedením dveří s válečky na ložiskách, což zajišťuje plynulý pohyb. Konstrukce této skříně zahrnuje kvalitní laminovanou nábytkovou desku o tloušťce 16 mm pro zvýšenou odolnost. Hrany jsou kompletně zakončeny ABS dýhou, což přispívá k estetickému vzhledu. PVC rukojeť umožňuje pohodlné otevírání a zavírání dveří. Zadní část skříně je vyrobena z HDF desky, což zajišťuje pevnost konstrukce. Podstavec je také k dispozici pro stabilní umístění šatní skříně.

Alba šatní skříň je dokonalým spojením funkcionality, estetiky a praktičnosti, přinášející elegance do vašeho prostoru. Dostupná je v různých barvách, včetně bílé, dub sonoma, aby vyhověla vašim individuálním vkusům a designovým preferencím.


ALBA II 250 cm tedy nabízí:

  • Maximální využití prostoru s posuvnými dveřmi.
  • Flexibilní úložný prostor pro systematické uspořádání.
  • Odolná konstrukce z laminované desky a ABS dýhy.
  • Hladký pohyb dveří s kovovým vedením.
  • Vhodná pro různé prostory a barevné varianty.

Parametry zboží

Výška 218 cm
Šířka 250 cm
Hloubka 61 cm
Materiál MDF deska

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.