Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Kancelářská židle Griffin, šedá

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další kancelářské dětské židle k počítači.

Seznam přání Kód produktu: P117385

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Kancelářská židle Griffin, šedá

Kancelářská židle GRIFFIN patří k nejlépe prodávaným modelům naší nabídky. Za skvělou cenu nabízí nadstandardní výbavu, ať už co do materiálů, nebo použité techniky. Nabídne dobrou ergonomii i míru komfortu, která uspokojí středně náročné zákazníky, a se svým čistým moderním designem se neztratí ve studentském pokoji, ani v kanceláři.


Neutrálně tvarovaný sedák s měkkým polstrováním a prodyšným čalouněním potěší zkosenou čelní hranou a zakloněným profilem, který příznivě ovlivňuje prokrvení nohou při dlouhém sezení a nutí tělo k pohodlné a zdravé zakloněné poloze. Při ní je pak naplno využit potenciál středně vysokého opěráku, který nabídne dokonale poddajný a vzdušný výplet z populární síťoviny. Měkké sedadlo je pak čalouněno membránovou tkaninou.


Základna kancelářské židle GRIFFIN je atypicky vyvedena v šedé barvě. Spolu s pěti kolečky poskytuje židli naprostou stabilitu a umožňuje tichý a plynulý pohyb po jakékoliv podlaze. Píst s vysokým 10 cm zdvihem můžete snadno ovládat pomocí polohovací mechaniky typu TILT. Výkonný polohovací mechanismus TILT umožňuje také snadné naklápění úhlu opěradla. Nastavení lze pak zafixovat ve zvolené poloze, nebo si naopak dopřát volnosti a relaxace s pomocí funkce houpání. Stačí si nastavit vhodnou silu protiváhy a rázem můžete během práce pravidelně protahovat své tuhnoucí svalstvo. 


Ještě větší pohodlí vám poté zaručí pružná bederní opěrka, která poskytuje oporu velmi zatěžované oblasti zad. Díky všem těmto funkcím židle, je možné si židli zcela přizpůsobit vlastnímu tělu a potřebám. Ergonomii při práci s počítačem zajišťují fixní područky.


Griffin tedy nabízí:

  • TILT mechanismus
  • pevné opěrky rukou
  • pružná bederní opěrka
  • sportovní design
  • prodyšná síťovina
  • měkká membránová tkanina
  • maximální komfort

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.