Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Doprava zdarma Novinka Top

Dětská herní židle Ranger 6.0

3 290 Kč 2 719 Kč bez DPH
Dostupnost: ? 2 - 3 týdny

Seznam přání Kód produktu: P134506

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Dětská herní židle Ranger 6.0

Naše dětské křeslo Ranger 6.0 je určeno těm nejmenším nadšencům do počítačových her. Tento model přináší ergonomický komfort a moderní herní styl, který rozzáří oči každého dítěte. Jeho konstrukce je navržena pro zajištění optimální polohy zad a udržení příjemného klima díky prodyšnému povrchu síťoviny na místech, kde tělo často přichází do kontaktu s čalouněním.


Naše židle se pyšní technologií Air, která zahrnuje odvětrávané plochy na místech kontaktu s tělem. Tato technologie kombinuje atraktivní děrovaný design s nejvyšší kvalitou materiálů a pěn, což zaručuje skvělý průtok vzduchu a pohodlný dotek, což je pro dětský produkt klíčové. Kvalitní termoelastická pěna poskytuje optimální tvar sedáku a udržuje vynikající odvětrávání i po dlouhém sezení. Materiál, který odolává opotřebení, je zároveň snadno udržovatelný. Podpora optimálního držení těla je klíčovým prvkem našeho dětského křesla. Vhodné pro děti o výšce od 100 do 160 cm, křeslo Ranger 6.0 zajišťuje, že vaše dítě bude mít správnou oporu při učení, domácích úkolech nebo během oblíbených her.


O širokou škálu možností nastavení se stará nastavitelný synchronní Softflex mechanismus, který zabezpečuje dynamické sezení s funkcí SideRest, která umožňuje naklonit opěradlo dle potřeby. Mechanika vám tedy nabídne nejen komplexní nastavení výšky sedáku i sklonu opěráku židle, ale rovněž možnost aretace židle v jedné z několika poloh. Dáváte-li přednost dynamickému sezení, nebudete zklamání – Softflex mechanismus nabídne i houpání se stavitelnou tuhostí pomocí regulačního šroubu, takže si při práci snadno protáhnete ztuhlé svaly. Synchronní mechanika taktéž zabezpečuje propojení sedáku a opěráku, tudíž během naklápění mezi sebou udržují konstantní úhel (s odchylkou 15 stupňů), díky čemuž se bude při nastavení opěráku přizvedávat i sedák. 


Oporu mechanismu poskytuje pětiramenný plastový kříž, který je doplněn o pětici plastových pogumovaných koleček. Díky gumové obruči jsou tato kolečka velice tichá  šetrná k podlaze. Nastavitelný bederní polštář a odnímatelný polštář na krk pak přináší další úroveň komfortu a podpory. Područky jsou výškově nastavitelné, protiskluzové a vyrobené z odolného materiálu, což zajišťuje oporu pro předloktí a minimalizuje zátěž na ramena a páteř.


Opěrka hlavy uvolňuje krční svaly a umožňuje relaxaci i během dlouhodobé práce u stolu. Ergonomický design područek a speciálně tvarovaná zádová opěrka zajišťují správnou polohu zad a minimalizují bolest při dlouhodobém používání počítače. Konstrukce z kvalitního plastového materiálu Timber FX zajistí stabilitu a optimální přizpůsobení tvaru těla.


Ranger 6.0 tedy nabízí:

  • ergonomický komfort
  • prodyšné čalounění
  • možnost aretace v libovolné pozici
  • možnost houpání
  • odnímatelný krční polštář
  • bederní opěrku
  • výškově nastavitelné područky

Parametry zboží

Výška 109-117 cm
Šířka 61 cm
Hloubka 50 cm
Nosnost 130 kg
Materiál látka, plast, eko kůže, síťovina
Výška sedu 39-47 cm
Šířka sedáku 48 cm
Hloubka sedáku 50 cm
Výška opěráku 73 cm
Šířka opěráku 47 cm
Šířka opěrky hlavy 32 cm
Výška područek od sedáku 27-34 cm
Délka područek 28 cm
Šířka područek 7.5 cm
Výška nastavení pístu 8 cm
Mechanika synchronní
Opěrka hlavy ano
Područky ano
Materiál kříže plastový
Kolečka pogumováná
Nastavení výšky sedu ano
Nastavení hloubky sedu ne
Nastavení tuhosti sklonu ano
Výška područek od země 57-72 cm

Hodnocení

Simona P. 11. 03. 2024

Dnes dorazilo, ještě jsme nerozbalili, ale dodání bleskové. Děkujemeee.


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.